fbpx
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Staf
Stage
Wij zijn Op Stoom
Contact

Gevalletje apart
Op Stoom is wel een beetje typisch, lachen toch? Ook in de pedagogiek zijn we nogal uitgesproken. Dat we het proces van wat kinderen doen en leren belangrijker vinden dan wat kinderen maken bijvoorbeeld. En dat we baby’s letterlijk de ruimte geven. We bieden liefdevolle zorg en besteden op een speelse manier aandacht aan de ontwikkeling van kinderen. Dat is tenslotte wat er toe doet in de kinderopvang. Daar geloven we heilig in. 

Tjakkaaaaaaa!
We begeleiden je volop zodat je onze pedagogiek snel in je vingers hebt. Ook hebben we pedagogisch coaches in dienst die je – samen met je leidinggevende – motiveren en trainen. Hoe leuk en leerzaam? Natuurlijk houden we ons ook aan de Wet Kinderopvang. We begeleiden kinderen aan de hand van de pedagogische doelen die in de Wet Kinderopvang omschreven staan en geven daar in de praktijk een bruisende twist aan.

Leesvoer
De pedagogische visie van Op Stoom is vastgelegd in twee delen. Een deel voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een deel voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Nieuwsgierig? Ga er maar even lekker voor zitten en lees alles over ons beleid:
Pedagogisch beleid voor kinderen van 0 – 4 jaar
Pedagogisch beleid voor kinderen van 4 – 12 jaar